Verslag boekpresentatie ‘Mumbai Massala’

Sapna Foundation organiseerde op donderdag 10 maart 2011 de boekpresentatie van het boek ‘Mumbai Massala´. Dit is een reisverslag over het vrijwilligerswerk van Janice Aliar met straatkinderen in India. De boekpresentatie werd gehouden in De Boskant in Den Haag. Er waren meer dan honderd geïnteresseerden aanwezig, waaronder ook enkele Kamerleden. De avond werd geopend door dhr. Narsingh Balwantsingh (cabaretier, acteur, presentator, columnist en programmamaker).

Na zijn welkomstwoord en inleiding werd het woord gegeven aan mw. Janice Aliar, auteur van het boek ‘Mumbai Massala’. Zij vertelde aan de hand van een powerpointpresentatie over haar vrijwilligerswerk met straatkinderen in India en over de stichting die zij heeft opgericht: stichting Sapna Foundation. Ook vertelde ze over haar boek en tot slot over de gezondheidskliniek voor Dalits in India die zal worden opgezet met o.a. de opbrengsten van de boekverkoop. Na haar presentatie werden PvdA Tweede Kamerlid Tanja Jadnanansing en CDA Tweede Kamerlid Kathleen Ferrier door Narsingh uitgenodigd om elk een exemplaar van het boek in ontvangst te nemen welke door Janice werd overhandigd. Zowel Tanja als Kathleen spraken enkele prachtige woorden uit over het initiatief. Daarna was het tijd voor een vragenronde waarbij de aanwezigen de gelegenheid kregen om vragen te stellen aan Janice. De avond werd afgesloten met een hapje en drankje en uiteraard was er de mogelijkheid om het boek ‘Mumbai Massala’ ter plekke aan te schaffen en te laten signeren door de auteur. Dit werd dan ook door veel van de aanwezigen gedaan. Gezien de vele positieve reacties en de grote opkomst is Sapna Foundation zeer tevreden over deze boekpresentatie.

Het boek ‘Mumbai Massala’ is ook te bestellen. Wilt u de full color uitgave? Stuur dan een e-mail naar info@sapnafoundation.com en vermeld daarin uw naam en adres. De full color uitgave kost 22,80 euro per boek (inclusief 2,84 euro verzendkosten). Nadat u het bedrag heeft overgemaakt op rekening van Sapna Foundation (rekeningnummer 1485.20.073), wordt het boek per post naar u verstuurd.

De opbrengst van de boekverkoop gaat naar een ontwikkelingsproject in India, namelijk het opzetten van een gezondheidskliniek in Bihar.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *