UITNODIGING: Yoga Weekend Retreat 2 t/m 4 oktober 2020

*Vanwege de Corona-maatregelen is het Yoga Weekend Retreat van april uitgesteld naar 2 t/m 4 oktober 2020*

Na een heftig begin van het jaar waarbij onze mentale en fysieke gezondheid flink op de proef wordt gesteld, hopen we dat het ergste deel van de Corona-crisis in het najaar voorbij is en dat we weer opgelucht kunnen ademhalen. Vanwege de crisis krijgen we allen te maken met een nieuwe realiteit. Wat wij tot nu toe voor gegeven aannamen, zal in de toekomst wellicht niet meer zo vanzelfsprekend zijn. Maar er zullen zich ook nieuwe kansen en mogelijkheden aandienen. Deze liggen in het herkennen van onze ware zelf en onze verbondenheid met elkaar en met de natuur. Tijdens het Yoga Weekend Retreat sta jij centraal, kom je weer in verbinding met jezelf en beleef je een zuivere quality me-time, zowel voor je lichaam als voor je geest.

Twee ervaren yogadocenten (Yograj & Janice) nemen jou mee op een reis door jouw lichaam, door jouw geest en naar jouw ademhaling. Het programma bestaat uit een mooie balans van fysieke yoga, meditatie, ademhalingsoefeningen en yoga nidra.
Tijdens het weekend zul je ook proeven wat stilte met jou kan doen, wat de natuur jou te vertellen heeft en mag je heerlijk genieten van diverse sauna’s en een Turks stoombad. Kortom, veel ontspanning en een ware traktatie voor jezelf!

Het weekend wordt verzorgd op een prachtige 4-sterren locatie midden in de Veluwse bossen. Alleen de locatie al brengt je tot rust!
Deelname voor het hele weekend is slechts €299,- per persoon (inclusief 2 overnachtingen op basis van 2-persoonskamers, 2x diner, 2x lunch, 2x ontbijt en toegang tot het wellness center met diverse sauna’s en Turks stoombad). Een éénpersoonskamer is mogelijk. Hier geldt een toeslag voor.

Meld je snel aan, want er is maar een beperkt aantal plekken beschikbaar!
Toegankelijk voor zowel beginners als gevorderden. Bijgaand het programma: Programma Yoga Weekend Retreat 2 tm 4 okt 2020
Voor meer informatie of om je aan te melden, kun je mailen naar: janice.aliar@gmail.com

2 antwoorden
  • janice
   janice zegt:

   Beste Annette,
   Leuk dat je mee wil doen! Ik heb het aanmeldingsformulier naar jouw e-mailadres gestuurd. Ik hoop dat je mijn mail in goede orde hebt ontvangen.
   Hartelijke groet,
   Janice Aliar

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *