Sapna Yoga & Health

Sapna Foundation vindt het belangrijk om zich niet alleen te richten op armoedebestrijding in ontwikkelingslanden, maar ook aandacht te besteden aan het welzijn van mensen in Nederland zelf. Hier in Nederland hebben veel mensen te maken met stress, een hoge werkdruk of andere factoren die de kwaliteit van het leven doen afnemen. Vreselijke ziektes zoals kanker en hart- en vaatziekten komen dan ook veel voor in Nederland. Door eenvoudige ademhalingsoefeningen kan stress verminderd worden en dit in combinatie met bepaalde lichaamsoefeningen kan zorgen voor een gezonder lichaam. Sapna Foundation wil mensen graag helpen om met stress om te gaan en om gezonder en fitter in het leven te staan. Daarom verzorgt de voorzitter van Sapna Foundation (mw. Janice Aliar) sinds januari 2017 wekelijkse yogalessen voor beginners in Amsterdam en in de gevangenis in Westzaan en geeft zij tevens Ayurvedische lichaamsmassages. Tijdens de yogalessen komen ademhalingsoefeningen, lichaamsoefeningen en ontspanningsoefeningen/meditatie aan bod.

Janice heeft haar Yoga Teacher opleiding in Rishikesh (India) gevolgd aan de World Peace Yoga School RYT200en is erkend yoga docente (RYT 200). Ook de traditionele massagetechniek (Abhyanga) heeft Janice in India geleerd. Deze Ayurvedische oliemassage duurt ongeveer een uur waarbij het hele lichaam wordt gemasseerd voor een optimale ontspanning.

Let op: De opbrengsten van zowel de yogalessen als de massages komen ten goede aan projecten van Sapna Foundation!

Meedoen met de yogalessen, een massage boeken of meer informatie? Mail naar: info@sapnafoundation.com of bel: 06-48326802.

Flyer Sapna Yoga & Health

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *